Postipaketti.png

Postpaket - till ett utlämningsställe eller till en automat

- 1-2 arbetsdagar, även lördagsleverans
- Leverans direkt till närmaste punkt eller till en valfri utlämningsställe
- Finns i hela Finland

Beställningar som skickas som paket levereras vanligtvis inom en arbetsdag, med undantag för avlägsna områden. Posti levererar paket till automater och utlämningsställen även på helger i Helsingfors, Esbo, Vanda, Kauniainen, Jyväskylä, Kuopio, Lahtis, Uleåborg, Björneborg, Seinäjoki, Tammerfors och Åbo. Om du beställer före lunchtid på fredag kan du alltså få din leverans redan på lördag. Du kan följa hur det går med ditt paket strax efter avsändningen. Du får meddelande om paketets ankomst via sms och e-post. När ditt paket har anlänt kan du hämta det med ditt ID-kort och paketnummer (på ett kontor) eller med en skåpkod (i en automat)

- Gratis för beställningar över 59,95 euro.
- För beställningar mellan 18,90 euro och 59,95 euro är priset för ett paket 2,95 euro.
- För beställningar mellan 18,90 euro och 59,95 euro är den kostnadsfria leveransen också tillgänglig som ett litet paket eller via DB Schenker.

Postin pikkupaketti

Små paket från Swiss Post - till din brevlåda

- Leverans till din brevlåda inom 2-4 arbetsdagar.
- Inkluderar en spårningskod, så att du kan följa hur det går med ditt paket.
- Tillgängligt i hela Finland.

Småpaketet levereras med brevpost direkt till din brevlåda, vanligtvis inom 2-4 arbetsdagar. Det finns en "lätt" spårningstjänst för paketet på Postens webbplats. Om din beställning är för stor för att levereras till din brevlåda hämtas den på närmaste postkontor.

- Gratis leverans för beställningar över 28,90€.
- 0,00€ - 28,90€ beställningar leveransavgift 1,95€.
- 0,00€ - 28,90€ beställningar även gratis leverans med brevpost

Budbee - kotiinkuljetus

Budbee hemleverans

- 1-2 arbetsdagar, till PK-regionen även samma kväll
- Leverans direkt till din dörr (vardagskvällar 17-22)
- Leverans till PK-regionen och vissa postnummerområden i Uleåborg, Åbo, Tammerfors, Lahtis, Kuopio, Tuusula, Järvenpää och Jyväskylä.

Budbee levererar på kvällen vid en tidpunkt som passar dig. Leveranser utgår för närvarande från oss varje morgon omkring kl. 10.00. Du väljer själv hur Budbee levererar - om de ringer på dörrklockan, knackar på eller lämnar paketet utanför din dörr. Leverans till Budbees gröna automater är också möjlig i PK-regionen. Budbee gör även returer smidiga - boka bara en hämtningstid så hämtar de dina paket. Du behöver inte skriva ut en returetikett, Budbee tar hand om det.

- Gratis för beställningar över 39,95 euro.
- 15,00 € - 28,00 € för beställningar med en leveransavgift på 1,95 €.
- 28,00 € - 39,95 € för beställningar med en leveransavgift på 0,95 €.

Postin Kotipaketti

Postal Home-paket

- 1-2 arbetsdagar
- Levereras till din dörr mellan 9-21. Posti kontaktar dig för att avtala om leveranstid.
- Finns i hela Finland, rekommenderas för stora försändelser

Leveranstiden för hempaket är vanligtvis en arbetsdag, med undantag för avlägsna områden. Du kan följa hur ditt paket framskrider med ditt JJFI-spårningsnummer. Posti kontaktar dig via SMS/MyPost för att avtala om en lämplig leveranstid för ditt paket. Om du vill kan du också be Posten att lämna paketet vid din dörr.

- Gratis för beställningar över 150 euro.
- 34,95€ - 60,00 € beställningar leveransavgift 3,95€.
- 60,00€ - 150,00€ beställningar leveransavgift 2,95€.

DB Schenker noutopistepaketti

DB Schenker-paket för upphämtning

- 1-3 arbetsdagar, till närmaste eller av dig valda upphämtningsställe
- Finns i hela Finland, DB Schenker har ett omfattande nätverk av upphämtningsställen

Leveranstiden är vanligtvis 1-2 arbetsdagar, i avlägsna områden kan leveransen ta en dag längre. Du kan följa hur det går med ditt paket strax efter avsändningen. Du får ett meddelande om ditt pakets ankomst via SMS. När ditt paket anländer kan du hämta det med ditt ID-kort och leverans-ID. Det är också enkelt att returnera paketet på DB Schenkers upphämtningsställe - du kan returnera paketet i originalförpackning/försändelsetikett.

- Gratis för beställningar över 29,95 euro.
- 10,00€ - 17,00€ beställningar leveransavgift 2,49€.
- 17,00€ - 29,95€ beställningar leveransavgift 1,95€.

Postin kirje

Postleverans

- 3-8 arbetsdagar
- Tillgänglig i hela Finland, endast för små försändelser

Vi rekommenderar brevleverans endast för icke brådskande försändelser - om du väljer brevleverans ska du vara beredd på att vänta 14 dagar. Vi kan inte vidta några åtgärder före denna tid. Din försändelse levereras med vanlig brevpost. Observera: Postkontoret delar inte längre ut brevpost på tisdagar.
FÖLJA DIN BESTÄLLNING

När din beställning har packats och skickats från lagret får du en leveransbekräftelse via e-post (och Whatsapp om du har accepterat Whatsapp-meddelanden). Leveransbekräftelsen kommer att innehålla en länk som du kan klicka på för att följa hur din beställning fortskrider. Du får också en bekräftelse när din försändelse anländer för upphämtning på ett postkontor/automat.

Om din beställning levereras med Post Home Parcel eller Budbee Home Delivery får du ett textmeddelande från Post/Budbee med instruktioner om hur du kan välja den leveranstid som passar dig

När paketet anländer kan du hämta det med ditt ID-kort och leveransnummer (paket som anländer på kontoret) eller med en skåpkod (paket som anländer i en automat). Om du inte kan hämta paketet själv kan du be en familjemedlem eller vän att hämta det åt dig. De behöver ett ID-kort och ett leverans-ID eller en skåpkod för att hämta paketet. DB Schenker-paket måste hämtas personligen eller så kan du ge en vän fullmakt att hämta paketet åt dig.

Paketet behålls av postkontoret endast i 7 dagar innan det returneras till oss. Om du vill annullera/returnera din beställning ska du hämta den och returnera den enligt de instruktioner som medföljer paketet.

Nyhetsbrev

Vi skickar dig information om nya produkter och du får 50kr rabatt för beställningar över 500kr.