Din rätt till återlämning

Som vår kund har du enligt konsumentskyddslagen rätt att returnera hela eller delar av din beställning inom fjorton (14) dagar efter mottagandet av din beställning. 14-dagars returperioden börjar när du får eller hämtar paketet. Du måste skicka din retur till oss inom 14 dagar från ditt returmeddelande.

Dessa returvillkor gäller för varor som levereras till Sverige, Estland eller andra EU-länder (utom Finland). Om du returnerar en vara som levererats till Finland, se dessa villkor.

Returadress

HerSecret.fi C/O Axla-Logistics
Manttaalitie 5, Port 4-5
01530 VANTAA
FINLAND

1. VILLKOR OCH BESTÄMMELSER

 1. En ifylld returblankett anses vara en tillräcklig anmälan om retur, dvs. du behöver inte kontakta vår kundtjänst om du inte vill byta produkterna.
 2. Om du har gjort fler än en beställning kan du returnera alla dina beställningar i samma returförsändelse. Vänligen bifoga returblanketterna för alla dina beställningar i försändelsen.
 3. Produkterna måste vara oanvända och i återtagbart skick. Du kan naturligtvis prova produkterna, prova kläderna över dina egna underkläder.
 4. Produkter som klassificeras som hygienprodukter, t.ex. underkläder som säljs separat, strumpor och ansiktsmasker, kan inte returneras. Hygienprodukter är märkta separat i vår webbshop.
 5. Produkterna måste vara förpackade snyggt vikta i sin originalförpackning/påse
 6. Produkter med hygienöverdrag, t.ex. badkläder, kan endast returneras om hygienöverdraget fortfarande sitter på plats.
 7. Vi accepterar inte felaktiga kundreturer. Om returen skickas för sent eller om produkten inte är i återtagbart skick ansvarar kunden för alla porto-, hanteringsavgifter och faktureringstillägg.
 8. Kunden måste behålla kvittot/försändelseetiketten för sin kundretur.

2. BYTE AV PRODUKTER

Om du vill byta ut produkten till en annan storlek eller färg ska du göra en ny beställning på vår webbplats. Detta garanterar en snabb bytesprocess.

3. ALLMÄN INFORMATION OM RETURER

Din beställning kommer att inkludera en returblankett/en följesedel. Vänligen bifoga den i ditt returpaket när du returnerar beställningen.

4. SKICKA RETUREN MED POST

Skicka returen till oss via Post. Du bör använda ett alternativ för spårad leverans när du skickar returen så att den enkelt kan spåras om det skulle uppstå något problem med din retur.

Du betalar för returportot (du kan dock få återbetalning från Paypal för returportot om du har använt Paypal för att betala din beställning)

Vår returadress är:

HerSecret.fi C/O Axla-Logistics
Manttaalitie 5, Port 4-5
01530 VANTAA
FINLAND

5. RETURPORTOT ÅTERBETALAS AV PAYPAL

Om du har använt ett Paypal-konto för att betala din beställning kan du få tillbaka den returfrakt som du har betalat. Observera att du måste ansöka om programmet på Paypals webbplats. Därefter måste du skicka in/ladda upp en kopia av returkvittot till Paypal.

Återbetalningen av portot betalas av Paypal - inte av HerSecret.fi.

Läs mer: https://www.paypal.com/se/webapps/mpp/refunded-returns

6. ÅTERBETALNING AV BETALNING FÖR BESTÄLLNING

Du får ett bekräftelsemail när din retur har behandlats. Det brukar ta ungefär en vecka för kundreturen att komma fram till oss och några arbetsdagar att behandla returen. När vi har mottagit dina returnerade produkter och behandlat returen kommer vi att behandla en återbetalning till din ursprungliga betalningsmetod.

Observera att vi i följande fall kan dra av en del av din återbetalning

 1. Du har valt ett betalat leveransalternativ, t.ex. hemleverans, utöver det kostnadsfria standardleveransalternativet. I det här fallet kommer återbetalningen inte att omfatta priset för det betalda leveransalternativet.
 2. Du har använt den returnerade produkten, tvättat produkten, tagit bort produktens hygienskydd eller den returnerade produkten är skadad på annat sätt
 3. Produktens originalförpackning saknas eller är skadad
 4. Returen har skickats i strid med våra instruktioner

7. ALLMÄN INFORMATION

 1. En icke hämtad försändelse är inte detsamma som en produktretur. Vi tar ut en returavgift på 15 euro för alla icke hämtade försändelser. Denna avgift är den faktiska kostnaden för retur, frakt, hantering och förpackning.
 2. Om din beställning ännu inte har skickats och behandlats kan du avbryta din beställning utan avgift. Kontakta vår kundtjänst för att annullera din beställning.
 3. Om en kund har använt HerSecret.fi-poäng som rabatt på en beställning och returnerar hela beställningen, återbetalas värdet av poängen/poängpresentkortet inte till kunden.
 4. Alla varor som returneras från din beställning måste returneras i samma returförsändelse - eventuella ytterligare returer medför en extra avgift på 5 euro per ytterligare retur.
 5. Om du returnerar en del av produkterna och behåller en del för dig själv ber vi dig att skicka alla oanvända produktförpackningspåsar med din retur. På så sätt kan vi återanvända påsarna för produktförpackningar och tillsammans minskar vi avfallet :) Om du däremot inte returnerar några produkter från din beställning ska du INTE returnera bara produktpåsarna separat.

Nyhetsbrev

Vi skickar dig information om nya produkter och du får 50kr rabatt för beställningar över 500kr.